top of page

Konsert med:
Ann-Helen Moen, sang solist
Kyrre Texnæs, Koreografi
Atle Sponberg, kunstnerisk leder

Lørdag 11. februar
Sted:Lillehammer kirke kl 17
 
Søndag 12. Februar
Sted: Gjøvikhallen kl 18
 

Grieg: Holberg suiten
Arvo Pärt: Fratres
Mozart: Tiger
Bruremarsj fra Sørfold

 

Ann-Helen Moen studerte på Griegakademiet og ved Operaakademiet i København under Susanna Eken,  før hun ble ansatt ved operaen i Graz, Østerrike. Nå bor hun i England og jobber som freelance-sanger. Hun har sunget over hele Europa og i USA, hvor hun hadde sin debut i Carnegie Hall med bl.a. Leif Ove Andsnes. Hun alternerte med Cecilia Bartoli i rollen som Semele (Händel) i Zürich, og ble invitert tilbake året etter av barokkspesialisten William Christie.

Kyrre Texnæs er en prisbelønnet danser og koreograf og tidligere toppidrettsutøver. Han er en pionér innen kultur og næringsliv, anerkjent foredragsholder, entreprenør og eier av Kyrre Texnæs Studio.

Han har samarbeidet med blant annet Oslo Filharmoniske orkester og Kristiansand Synfoniorkester.
Les mer om Kyrre her.

Atle Sponberg har markert seg som en av de mest interessante norske fiolinistene i dag. Han er aktiv som solist, kammermusiker og orkesterleder og har turnert overalt i Norge, og har reist på festivaler over hele Europa, i USA og i Australia.

Atle Sponberg har vært solist med Oslo Filharmoniske orkester, Kringkastingsorkesteret, Bergen Filharmoniske, Kristiansand symfoniorkester, Tromsø kammerorkester, Pori Sinfonietta i Finland. Han har samarbeidet med dirigenter som Rolf Gupta, Ari Rasilainen, Walter Weller og Andrew Manze. Les mer om Atle her.

bottom of page